سه شنبه 24 شهريور 1405 - Tue 15 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 393611
تاریخ انتشار: 15/بهمن/1403 - 11:38

خوش شانسی پرسپولیس شروع شد/پرسپولیس سه غایب سرشناس دارد

الهلال در دیدار حساس برابر پرسپولیس دو بازیکن سرشناسش را به خاطر آسیب‌دیدگی در اختیار نخواهد داشت این در حالی است که پرسپولیس هم سه غایب سرشناس دارد.

خوش شانسی پرسپولیس شروع شد/پرسپولیس سه غایب سرشناس دارد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از همشهری آنلاین،

در یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته هفتم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا دو تیم پرسپولیس و الهلال به مصاف هم خواهند رفت. این بازی سه‌شنبه‌شب به میزبانی تیم عربستانی در ریاض برگزار خواهد شد.

دو تیم غایبان بزرگی در این بازی حساس خواهند داشت. طبق اعلام روزنامه اسپورت عربستان رنان لودی و میتروویچ دو غایب بزرگ الهلال در این بازی حساس خواهند بود. لودی در دیدار اخیر برابر القادسیه مصدوم شد و دوران درمانش را در امارات پشت سر می‌گذارد و به احتمال خیلی زیاد به بازی بعدی الهلال در لیگ عربستان برسد.
 
اما میتروویچ با آنکه به تمرین گروهی الهلال برگشته است اما هنوز آماده بازی نیست و ژسوس تصمیم دارد در بازی برابر پرسپولیس هم به او بازی ندهد تا خود را آماده بازی بعدی الهلال در لیگ عربستان کند.
 
پرسپولیس هم در این بازی غایبان بزرگی دارد. اورنوف، وحید امیری و میلاد سرلک سه بازیکنی‌اند که نمی‌توانند سرخپوشان را در این بازی حساس همراهی کنند. این در حالی است که وضعیت امید عالیشاه هم در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
 
بازی پرسپولیس و الهلال در حالی برگزار می‌شود که تیم عربستانی با ۱۶ امتیاز در صدر جدول رده‌بندی قرار دارد و پرسپولیس با شش امتیاز در رده ششم است.
 

 

نظرات بینندگان
نظرات شما